Nyår på Lumber & Karle

  • Antal dagar: 2 dagar
  • Avresedatum: 2017-12-31
  • Pris per person: 2245 kr

Vår bussresa över nyår går till Lumber & Karle Hotel som bjuder in till ett gediget nyårsfirande med en välsmakande nyårssupé, dans till levande musik och naturligtvis bubbel när vi skålar in det nya året. Allt i en förstklassig miljö som passar för ett trevligt nyårsfirande.


Dag 1 - nyårsafton
Efter en skön förmiddag hemma startar vi vår nyårsresa mot Kvänum på Varaslätten dit vi anländer till vårt hotell Lumber & Karle vid 14-tiden för att avnjuta ankomstfikat, varpå vi tar våra rum i besittning och gör en inspektion av hotellets olika faciliteter. Där finns ett nybyggt Spa & Gym där du kan slappna av i relaxavdelning och njuta av ett bad i det exklusiva bubbelbadet eller vara aktiv på löpband, träningscykel och roddmaskin. Bowling finns också att tillgå och under tidig kväll intar vi våra platser i restaurangen för en nyårssupé från det välrenommerade köket och därpå följer möjligheter till dans innan vi firar in det nya året med en gemensam skål under beskådande av fyrverkeri och välgångsönskningar för att sedermera dra oss tillbaka för en skön sömn i våra trevliga rum.
Dag 2 - nyårsdagen
Vi tar det lugnt, äter en god frukost och kan njuta av den friska lantluften samt hotellets alla utrustningar och relaxmöjligheter innan vår färd tillbaka hem startar kl. 12.30, vilket innebär att vi kommer hem i god tid för att ha en skön nyårsdags eftermiddag och kväll hemma eller tillsammans med andra vänner än de man fått på hotell Lumber & Karle.
Vårt hotell

Lumber & Karle Hotell i Kvänum
Götaplatsen 1
535 30 Kvänum
tel 0512-70900
www.lumberkarle.se
 

Fyrstjärniga Lumber & Karle Hotell beläget på Varaslätten, ett hotell som är lite utöver det vanliga.
Med en fläkt av antikens klassicism och en förebild i den romerska villan, har man skapat en hotellanläggning som kan möta drömmen om vila eller behovet av aktivitet.
Hotellet har snygga välinredda rum med bla sitthörna och minibar, samt en restaurang känd för sin högklassiga mat. Hotellet har 45 personligt inredda rum, där du kan njuta i exklusiva sängar i harmonisk miljö.

Facebook

Relaterade dokument


Ingår i resan
Resa med modern helturistbuss t/r
Boende i del i dubbelrum med du/wc
Frukostbuffé
3 rätter nyårssupé exkl. dryck o kaffe
Bubbel vid tolvslaget
Dans till levande musik
Fika vid ankomst
Fyrverkeri

Frivilliga tillägg
Enkelrum 350:-
Avbeställningsskydd 150:-

Turlista Ut Hem
Kungsbacka 11:45 14:45
Mölndal 12:00 14:30
Göteborg 12:30 14:15
Lerum 13:00 13:45
Floda 13:15 13:30
Alingsås 13:30 13:15
Vårgårda 13:50 12:50