Välkommen till Rekå Resor

Aktuellt från Rekå Resor

Januari 2020
Vi på Rekå Resor ber att få önska våra resenärer en god fortsättning på det nya året!

Tyvärr har vårt samhälle åter drabbats av en ökad smittspridning vilket gör att vi avvaktar med att presentera våra planer inför vår och sommar. Så fort vi vet mer om hur framtiden ser ut kommer vi att skicka vårt nästa nyhetsbrev till våra kunder.

Just nu har vi följande program klart:
Den 13 mars reser vi söderut till Falkenberg för revyn "Dubbeldosen"'. Var beredd på mycket musik och många skratt.
Lunch ingår i priset.

Den 13 mars reser vi även norrut till underbara hotell Bygdin som ligger på över 1000 m i Norska Jotunheimen. Tiden liksom stannar! Man äter gott, har trevlig samvaro på kvällarna och på dagen kan man skida fram i orörd fjällnatur. Passa på att boka du kommer inte att ångra dig!

Den 7-8 maj kan vi erbjuda en två dagars resa till föreställning av "Såsom i Himmelen" på Malmöoperan. I priset ingår parkettbiljett, middag och övernattning.

Den 9 juli planerar vi att köra en dagsresa till Slöjmässan i Hjo.

Leder du en grupp eller en förening? Vi har ett flertal färdiga förslag på resor, eller om det passar er kan vi skräddarsy en resa i stället. I samtliga fall lämnar vi pris/ person. Läs mer under "Gruppresor".

Den mest miljösmarta resan har visat sig vara en bussresa, eftersom bussen har möjlighet att välja kortast möjliga väg till resmål, utan byten. På så vis blir utsläppen utslaget på gruppens antal oftast lägre än med vilket annat jämförbart färdsätt som helst. Bra för alla och bra för vår planet!

Vårt aktuella program:
13/3 Bygdin fjällhotell 7 dagar
13/3 Dubbeldosen Falkenbergsrevyn
7/5 Så som i Himmelen på Malmö-operan
9/7 Slöjdmässan i Hjo

Vi hoppas även kunna genomföra :
Midsommar i Sunne
Vandringsvecka i Bruksvallarna
Mer kommer.....

Företag och föreningar
Vi har lång erfarenhet av att arrangera skräddarsydda gruppresor åt föreningar och företag. Läs under fliken för gruppresor.

Var nu extra rädda om er själva och andra!

Rekå Resor AB
Göteborgs bästa bussreseval - Företaget med unika resor som får dig att må bra!