Resekalender

Västanå Teater berättar

Antal dagar: 2 dagar

Avresedatum: 2019-06-29

Pris per person: 2 980 kr

Eddan, ett spännande, poetiskt och sällsamt verk, som skapat för Västanå Teaters spelstil, där musik och dans är en integrerad del av berättandet. Detta sker i Berättarladan i Sunne under vår resa till det förtrollande landskap som Värmland utgör. Dessutom får vi lära känna området i en ovanlig rundtur med äkta värmländsk guide.

Slöjdfestival i Gränna

Antal dagar: Dagsresa

Avresedatum: 2019-07-06

Pris per person: 360 kr

Svenska Kultur Events Slöjdfestival i Gränna inbjuder till besök denna lördag då du får nästan 7 timmar i Gränna vid vackra Vättern. Utöver mässan får du även tid till besök på Visingsö om du vill och även Gränna stad har mycket trevligt att bese och besöka såsom Andrée-muséet, polkagristillverkning m.m.

Läs mer om mässan på www.svenskakulturevent.se

Pris från:
Göteborg - 360 kr
Borås - 345 kr
Ulricehamn - 330 kr
Jönköping - 310 kr

Slöjdmässan i Hjo

Antal dagar: Dagsresa

Avresedatum: 2019-07-13

Pris per person: 330 kr

Skandinaviens största mässa som visar och säljer svenskt hantverk. Över 300 utställare finns i Stadsparken i Hjo och säljer allt man kan tänka sig inom hantverk. Både hantverk i gammal och modern form ställs ut.


Mässan arrangeras av Grevbäcks Hembygdsförening.

Vi stannar 5 timmar i Hjo.

Bruksvallarna

Antal dagar: 8 dagar

Avresedatum: 2019-08-10

Pris per person: 7 225 kr

Vandring för dig som är 55+

Nu har du chansen att pröva fjällvandring i trevliga medvandrares lag och i den takt du själv vill. Vi bor på Walles Fjällhotell som utgör basen för våra vandringar och ibland tar vi den medföljande bussen på någon
utflykt till närliggande Ramundberget, Funäsdalen eller annan ort.