*) Populära Limmared

6/10

1 dagar

295 kr/person

Tisdagen den 6:e oktober 2020

Bussresa till en nära Antikrunda där vi finner 13 butiker med antikviteter, retroartiklar, secondhandköp, konstfynd och mycket annat längs Storgatan i byn.

Hit kommer besökare från hela Sverige, ja, till och med från andra länder för att fynda och göra intressanta köp. Avresa
sker c:a kl. 09.00 från Göteborgsområdet och vi kommer till Limmared strax efter kl. 10.00 där vi stannar vid den centralt belägna bussparkeringen intill Glasets Hus .som också kan besökas av den som önskar det..
Här kan man se glas från 1700-talet och framöver till dagens berömda ABSOLUT-flaska. Här finns många flaskor med intressant historia. och efter visningen blir det tid att titta runt på egen hand. Den som vill låter sig sedan väl smaka på en god lunch på klassiska Limmareds Värdshus då man t.ex. äter Kycklingfilé med fransk dragonsås, stekt potatis och sallad samt dricka, kaffe & kaka (frivilligt tillägg kr 145,-) Vi får också tid att promenera runt i Limmared och besöka de omtalade 13 butikerna fsom alla håller rigoröst på avstånd i sina lokaler för att fynda och/eller diskutera affärer med affärsinnehavarna om du har något hemma som de kan vara intresserade av att lägga ett bud på för att sedan sälja vidare i sin butik, innan hemresan anträds och vi kan räkna med att vara åter i vårt hemområdet vid 15-tiden.

Denna resa är Corona-anpassad
Program för nedladdning/utskrift
- Öppna/Ladda ner program
Ingår i priset
Resa med modern helturistbuss t/r