*) En dagsresa till Hälsoskogen

6/5

1 dagar

350 kr/person

Tordagen den 6:e maj 2021

I många kulturer har man känt till det i tusentals år- i modern forskning har man fått klart för sig–en promenad i frisk skog gör underverk.
Både med vår kropp och vår själ. Vi har letat upp skogar som bjuder på denna upplevelse.
Under vistelsen får du prova på hur det känns att krama ett träd, den totala skogstystnaden, skogens språk till dig och känslan av att höra till det myller av liv, stort som smått, som utgör en del av skapelsen. Ge dig tid att hälsa på den stund av välbehag som väntar i vad en del besökare kallar Hälsoskogen. Vi lovar att om du ger dig hän åt skogens magi under en lättsam promenad och provar på den många möjligheterna som ges, så kommer du att bli förvånad över det lyft som denna stund ger.

Program för dagen:
Resan påbörjas under förmiddagen på respektive hämtningsplatser och vi räknar med att tillbringa totalt tre timmar i ”Hälsoskogen” medräknat tid för egen medtagen lunch. Vi återkommer alltid till respektive hämtningsplats under eftermiddagen.
Hämtningsplatsen kommer att finnas inom gångavstånd för dig som bor i Göteborgs kommun med omnejd och klockslaget kommer att variera något beroende på var dagens ”Hälsoskog” är belägen.

Välj kläder och skor efter dagens väder och medtag egen matsäck samt någon form av sittunderlag.
Program för nedladdning/utskrift
- Öppna/Ladda ner program
- Öppna/Ladda ner pdf
Ingår i priset
Resa med modern helturistbuss t/r