Jul på Hotell Selma Spa+

23/12

4 dagar

6 295 kr/person

Söndagen den 23:e december 2018

Välkommen att fira en fröjdefull jul i vackra Värmland. Vår bussresa går till trevliga & lyxiga Hotell Selma SPA+. Här ingår allt från lugna stunder vid brasan, möjligheter för träningspass i pool, gym eller promenader i sköna omgivningar och massor av god mat & dryck.

Dag 1

Vi startar från våra hemorter under tidig förmiddag. Längs med vägen gör vi ett uppehåll där möjlighet till fika görs. Vår färd fortsätter längs med de vanligen vintersköna vägarna till vårt hotell Sunne där vi checkar in i sköna välutrustade rum med utsikt ut över sjön Fryken. Efter en informativ presentation av hotellet och alla dess möjligheter under en rundvandring väntar kanske ett poolbesök eller en skön vintrig promenad före en läcker trerätters middag som sedan kanske avslutas med en stund i baren som en skön avslutning på da´n före doppareda´n.

Dag 2 - Julafton

Julaftonen börjar med en härligt god frukostbuffé och fram till lunch finns möjlighet att ta en promenad ner i Sunne centrum för att avsluta eventuella julklappsinköp, uppfriskande aktiviteter eller personliga behandlingar. Under eftermiddagen väntar Kalle med vänner som visas i Magnum, varpå ett magnifikt julbord avnjuts och till detta står bland annat julgodis till förfogande i loungen. För den hågade avgår buss till Sunne kyrka för midnattsmässa. För andra väntar trevlig samvaro med andra gäster då nya vänskapsband kanske knyts.

Dag 3- Juldagen

Tidigt är det några som tassar runt i hotellet och dricker julottekaffe för att sedan bege sig till julottan i Sunne kyrka. Under dagen efter lunchbuffén ordnas utflykter för den som vill se sig om (se omstående sida) och under kvällen äter vi en ljuvlig kalkon middag.

Dag 4 - Annandag jul

Efter frukost finns tid till en stärkande morgonpromenad, ett sista bad i poolen, en gruppaktivitet eller en skön behandling. Därefter serveras en smaklig lunchbuffé och därefter avgår bussen kl. 13.30 för återresan mot våra respektive hemorter.

Hotell Selma Spa+

Vi bor på lyxiga Hotell Selma SPA+. där samtliga rum har dusch, wc, tv och telefon. De är stora, ljusa och har en storslagen utsikt över sjön Fryken. Möjlighet ges till förhöjd livskvalitet med personliga behandlingar som bokas före avresan.

Program för nedladdning/utskrift
- Öppna/Ladda ner program
- Öppna/Ladda ner pdf
Ingår i priset
Resa med modern helturistbuss t/r
Boende i dubbelrum m du/wc
Mat och aktiviteter enligt hotellets program (se vidstående specifikation) – måltidsdryck under luncherna
Fri tillgång till Spa-området med pool – bubbelpooler ute och inne – gym – träningsprogram med aktiviteter som yoga – vattenträning – aerobics – meditation – badrock till låns – tofflor att ta hem – kaffe/thé – frukt och vattenbuffé
Friviliiga tillägg
Enkelrum600 :-
Avbeställningsskydd150 :-
Turlista
OrtUtHem
Varberg09:0020:00
Kungsbacka09:3019:20
Mölndal09:5019:00
Göteborg10:1518:45
Lerum10:3018:30
Alingsås10:5018:00
Trollhättan11:2017:30
Vänersborg11:3017:20