Julmarknadskryss Köpenhamn - Oslo

1/12

2 dagar

1 095 kr/person

Lördagen den 1:a december 2018

Var med om en fantastisk upplevelse som börjar med julmarknad i Malmö och därefter i ett julpyntat Köpenhamn, för att sedan gå ombord på kryssningsfartyget som tar oss upp till Oslo med sin julmarknad. Minst tre storajulmarknader på 2 genomtrevliga dagar väntar dig!

Dag 1

Avresa tidig morgon från Göteborgsområdet och vi stannar på Rasta på Hallandsåsen där förmiddagskaffe kan intas. Stärkta fortsätter vi sedan vidare ttill Malmö som visar sig ha en verkligt trevlig julmarknad och efter detta besök tar vår buss oss över Öresundsbron till Julmarknaden i Nyhavn i Köpenhamn. Kl. 16.30 är vi ombord på DFDS fina fartyget som har destination Oslo. Väl ombord kan man börja med lite sjöshopping innan vi äter julbordsbuffén. Kvällen fortsätter med dans hela natten lång eller för den som önskar lite lugnare aktiviteter på Wellness avdelningen, något barbesök för att lyssna till trubadur eller kanske enarmade banditer lockar med vinstmöjligheter.

Dag 2

Efter en god frukost ombord på fartyget är vi framme i Oslo kl 09.45. Dagen fort-sätter i den norska huvudstaden med sin centrala julmarknad och det kanske lockar deet med att strosa runt på egen hand i stället för att åka med på en rundtur till Vigelandsparken ochHolmenkollen. Efter den intressanta vistelsen lämnar vi Oslo för vidare färd mot Göteborg dit vi beräknas anlända vid 19-tiden..

DFDS Seaways

Kryssning med DFDS Seaways Köpehamn -Oslo. Var med om en trevlig kväll med bl.a. fantastisk mat och manga aktiviteter ombord.
Låga priser– Taxfree Shopping– Trevlig personal– Exklusiv miljö.

tel 042-26 60 00

Program för nedladdning/utskrift
- Öppna/Ladda ner program
Ingår i priset
Resa med modern helturistbuss t/r
Kryssning Köpenhamn—Oslo
2-bäddshytt insides
Skandinavisk Julbordsbuffé
Frukostbuffé
Reseledares tjänster
Friviliiga tillägg
Hyttillägg utsides200 :-
Avbeställningsskydd150 :-
Turlista
OrtUtHem
Göteborg08:3019:00
Mölndal08:4519:15
Kungsbacka09:0019:30