Julmarknadskryss - tre städer!

1/12

2 dagar

995 kr/person

Fredagen den 1:a december 2017

Var med om en fantastisk upplevelse som börjar i underbara Oslo, med ett besök på Julemarked i Spikersuppa där det finn något för alla som önskar härlig julstämning och intressanta förslag till julbordet och/eller julklappar för att sedan gå ombord på kryssningsfartyget där god mat, dans och shopping väntar. Du vaknar upp nästa morgon framme i vackra Köpenhamn, där ännu flera julmarknader väntar på ditt besök—den välkända på Tivoli eller den intressanta vid Nyhavn och under hemresan stannar vi naturligtvis upp på Julmarknaden i Malmö.

Dag 1

Avresa tidig morgon från Göteborgsområdet och vi stannar på Rasta i Tanum där förmiddagskaffe kan intas. Stärkta fortsätter vi sedan vidare upp mot vackra Svinesundsbron, in över norska gränsen och kommer fram till Oslo vid 12-tiden. Här väntar en stor julmarknad innan vi kliver ombord på fartyget som avgår kl 16.30. Väl ombord kan man börja med lite sjöshopping innan vi äter ett stort skandinaviskt julbord, innan kvällen fortsätter med dans och underhållning eller kanske för den som önskar lite lugnare aktiviteter på Wellnessavdelningen.

Dag 2

Efter en god frukost ombord på fartyget är vi framme i Köpenhamn kl 09.45. Dagen fortsätter med flera möjligheter till olika Julmarknader och vill man hellre strosa runt i danska huvudstaden på egen hand så går det lika bra. Efter dessa spännande upplevelserna lämnar vi Köpenhamn för vidare färd över Öresundsbron till julstaden Malmö. Vi börjar med Limhamn förbi Zlatans fd ”palats” och vidare till Västra Hamnen och den fantastiska 190 m höga Turning Torso. Här finner man även Europas största skateanläggning, Stapelbäddsparken. Innan vi lämnar Malmö för vidare färd hem hinner vi även med Julmarknaden på Stortorget med egen tid till att strosa omkring och botanisera bland julmarknadens alla frestelser. Vid 17-tiden lämnar vid Sydsverige för färd hem till Göteborgsområdet som vi anländer till vid 20-tiden.


Det går bra att stiga av/på längs hela E6. Men reser ni från söder om Göteborgsområdet får i ta er in till Göteborg med tex pendeltåg eller privat bilskjuts. Likaså för hemresan för orter norr om Göteborg.

DFDS Seaways

tel 042-26 60 00

Kryssning med DFDS Seaways Oslo—Köpenhamn. Var med om fantastiska
upplevelser. Låga priser– Taxfree
Shopping– Trevlig personal– Exklusiv
Båtdans!

Program för nedladdning/utskrift
- Öppna/Ladda ner program
Ingår i priset
Resa med modern helturistbuss t/r
Kryssning Oslo—Köpenhamn
2-bäddshytt insides
Middagsbuffé med dryck
Stor Frukostbuffé
Öresundsbron
Reseledares tjänster
Möjligheter besöka ett flertal Julmarknader
Friviliiga tillägg
Avbeställningsskydd150 :-
Hyttillägg utsides200 :-
Enkelhytt300 :-
Entré Tivoli95 :-
Turlista
OrtUtHem
Kungsbacka07:1019:25
Mölndal07:3019:45
Göteborg08:0020:00
Kungälv08:2020:20