Trestadskryss - Oslo, Köpenhamn, Malmö

28/4

2 dagar

1 145 kr/person

Lördagen den 28:e april 2018

Var med om en fantastisk upplevelse som börjar i den lilla storstaden Oslo, med en ”titt” på sta'n under en bussrundtur för att sedan gå ombord på DFDS stora och fina kryssningsfartyg under eftermiddagen där ett stort buffébord inklusive en öl eller ett glas vin inkluderas samt dans, underhållning och shopping väntar. Du vaknar upp nästa morgon till en stor frukost och är framme i vackra Köpenhamn där vi stannar ett par timmar, kanske för en förmiddagspromenad längs Ströget, innan vår buss tar oss vidare till den numera så intressanta staden Malmö, där vi ser både gammalt och nytt samt fått tid till en middag innan vi påbörjar återresan till vår hemort.

Dag 1

Avresa tidig morgon från Göteborgsområdet och vi stannar på Rasta i Tanum där förmiddagskaffe kan intas. Stärkta fortsätter vi sedan vidare upp mot vackra Svinesundsbron, in över norska gränsen och kommer fram till Oslo vid 12-tiden. Här väntar en bussrundtur och tid för lunch innan vi kliver ombord på fartyget som avgår kl 16.30. Väl ombord kan man börja med lite sjöshopping innan vi äter en stort skandinaviskt buffé varpå kvällen kan fortsätta med dans, sjöshopping och underhållning eller kanske för den som önskar lite lugnare aktiviteter på Wellnessavdelningen.

Dag 2

Efter en stor frukost ombord på fartyget är vi framme i Köpenhamn kl 09.45. Dagen fortsätter med flera möjligheter till aktiviteter i den danska huvudstaden på egen hand. Efter dessa trevliga upplevelserna lämnar vi Köpenhamn för vidare färd över Öresundsbron till Malmö. Vi börjar med Limhamn förbi Zlatans fd ”palats” och vidare till Västra Hamnen och den fantastiska 190 m höga Turning Torso. Här finner man även Europas största skateanläggning - Stapelbäddsparken. Innan vi lämnar Malmö för vidare färd hem hinner vi även med egen tid till att strosa omkring, äta middag och botanisera i centrala Malmö. Vid 17-tiden lämnar vid sydSverige för färd hem till Göteborgsområdet som vi anländer till vid 20-tiden.

DFDS Seaways

Kryssning med DFDS Seaways Oslo—Köpenhamn. Låga priser– Taxfree Shopping– Trevlig personal– Dans och undeerhållning!

tel 042-26 60 00

Program för nedladdning/utskrift
- Öppna/Ladda ner program
Ingår i priset
Resa med modern helturistbuss t/r
Kryssning Oslo—Köpenhamn
2-bäddshytt golvbäddar insides
Middagsbuffé med 1 dryck
Stor Frukostbuffé
Öresundsbron
Reseledares tjänster
Friviliiga tillägg
Avbeställningsskydd150 :-
Hyttillägg utsides200 :-
Enkelhytt insides300 :-
Enkelhytt utsides400 :-
Säsongstillägg 23/3-31/5 samt 20/8-39/9150 :-
Turlista
OrtUtHem
Mölndal07:3019:45
Göteborg08:0020:00